Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر» از رئیس مجلس به خاطر استفاده از کلمات توهین‌آمیز خطاب به مجریان این برنامه، به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محسن جندقی مجری برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر» به خاطر استفاده برخی کلمات توهین‌آمیز از سوی رئیس مجلس خطاب به مجریان این برنامه، از علی لاریجانی به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این شکوائیه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

هیات نظارت بر رفتار نمایندگان

سلام

اینجانب محسن جندقی به شماره ملی ۰۳۸۵۲۰۶۷۱۲ به شماره شناسنامه ۱۷۶۳ نام پدر: محمد از آقای علی اردشیر لاریجانی نام پدر: میرزاهاشم آملی نماینده مردم شریف قم به اتهام توهین و نسبت دادن کلمات ناروا و ایجاد تبعات شخصی شکایت دارم.

آقای علی اردشیر لاریجانی در تاریخ ۲ مهر ۱۳۹۸ در صحن علنی و در جایگاه ریاست مجلس به برنامه "سلام صبح به خیر" شبکه ۳ سیما اشاره کرد و مجریان و مجری صدا و سیما را هزل‌گو، هجوگو، کم‌اطلاع و «هر و کر» کن خطاب کرد.

این کلمات موهن در حالی ادا شد که در برنامه "سلام صبح به خیر" تاریخ ۲۴ شهریور بسیار ریشه‌ای به موضوع تصویب شتابزده مواد قانون تجارت پرداخته شد.

در این برنامه آقای حاجی‌دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم شریف شاهین‌شهر حضور داشتند و انتقادات فراوانی به روند تصویب این قانون وارد کردند.

همچنین بنده به عنوان مجری نقل قولی از یکی از نمایندگان انجام دادم و به صراحت گفتم که: این حرف‌های من و مردم نیست بلکه همکار خودتان گفته است.

آقای سلیمی نماینده محترم دلیجان در مصاحبه‌هایی جداگانه درباره سرعت عجیب و غریب تصویب لایحه قانون تجارت انتقاداتی مانند جملات زیر مطرح کردند:

«اگر یک ربات هم به جای نماینده‌ها می‌گذاشتند، حتما همین کار را انجام می‌داد» و «بنای هیأت رئیسه این است که اجازه طرح مسائل را به نمایندگان ندهد» و «فعلاً گوش شنوایی در مجلس وجود ندارد و حق نمایندگان در حال تضییع شدن است» و «لایحه تجارت ایرادات فراوانی دارد» و «در جریان تصویب لایحه تجارت، فرصت اظهار نظر به نمایندگان داده نمی‌شود» و «این روش درستی در قانونگذاری نیست» و «عامه مجلس سر در نمی‌آورند» و «مجلس بی حوصله است و مسائل سیاسی برایش مهمتر است» و «برخی از نمایندگان هیچ اطلاعات پایه حقوقی ندارند» و «مجلس مصیبت شده است» و «دوره به دوره مجالس ما از نظر علمی ضعیف‌تر می‌شود» و «تصویب ۱۰۹ ماده در ۲ ساعت واقعا بهت آور بود» و «مباحث تخصصی را عمده نمایندگان متوجه نمی‌شوند» و «چند نفر از همکاران نماینده نزدم آمده و به صراحت اعلام کردند از این مباحث چیزی نمی‌فهمند» و «با این وضع قانون نویسی به کجا می‌رویم؟» و «هر چند مدرک نمایندگان نسبت به دوره‌های قبل ارتقا پیدا کرده، اما واقعیت آن است سطح سواد فوق العاده ضعیفتر شده» در برنامه سلام صبح به خیر فقط بخش کوچکی از انتقادات زیر منعکس شد و فقط به عنوان نقل قول از مهمان برنامه سوال شد. تاکید می‌کنم جملاتی که بنده برای نقد بخشی از مجلس به کار بردم تماما نقل قول از نماینده‌ای دیگر بود و تاکید کردم من این جملات را نمی‌گویم و آقای سلیمی اعلام کرده است. جالب اینکه مهمان برنامه آقای حاجی دلیگانی آن را تایید کرد.

نمی‌دانم چطور آقای لاریجانی با عصبانیت کم سابقه به عوامل برنامه تاختند و فردای آن روز باز بحث توهین به مجلس را پیش کشیدند و از عبارت «الفاظ رکیک» در مورد نقد برنامه استفاده کردند؛ برنامه‌ای که فقط به نقل قول‌ها و نظر کارشناسان متکی بود و از خود چیزی اعلام نکرد.

با توجه به این مساله و به کار بردن کلمات موهن مانند مجریان هزل‌گو، مجری هجوگو، مجری کم‌اطلاع و هر و کرکن از سوی آقای لاریجانی که اشاره مستقیم به بنده داشت و ایشان خواستار برخورد با بنده شد و این مساله در رسانه‌ها کش پیدا کرد و هجمه گسترده‌ای علیه بنده و عوامل بنده شکل گرفت از ایشان شکایت دارم و خواستار رسیدگی فوری در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان دارم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه سلام صبح بخیر علی لاریجانی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۸۲۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک»، «غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • طعنه سنگین مجری صدا و سیما به دولت و مجلس
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • گفتگو با مجری و کارشناس ورزشی در خصوص زنده یاد مسعود اسکویی
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم